Beenhouwerij Thyssen logo

Over ons

De geschiedenis van Beenhouwerij Thyssen gaat al driekwart eeuw terug. Meer dan 75 jaar geleden begon de familie Thyssen in het hart van Sint-Niklaas een ambachtelijke slagerij.

Doorheen decennia en generaties groeide de familiezaak met een reputatie van kwaliteit en klantvriendelijkheid, die zich tot op heden doorzet.

Onder de kundige leiding van de vorige eigenaars – Guy, Marleen en hun dochter Ellen – kreeg de beenhouwerij een bijkomende dimensie, door de toevoeging van de traiteurdienst aan de verkoop van hoogstaande vleeswaren en charcuterie.

Guy en Marleen hebben Beenhouwerij Thyssen jarenlang met liefde uitgebaat, maar beslisten uiteindelijk dat het tijd werd voor welverdiende rust. Na lang wikken en wegen lieten ze de zaak over in oktober 2014. In Ludwig en Marleen hebben ze waardige opvolgers gevonden, die hun trouwe klanten dezelfde service zullen blijven garanderen.

Beenhouwerij Thyssen

Ludwig werkte meer dan 20 jaar aan het begin van de keten in de vleessector. Hij kweekte en handelde in vee. Zijn eerste roeping was echter vleesverwerking en verkoop. Dus namen hij en zijn echtgenote Beenhouwerij Thyssen in Sint-Niklaas over. De uitstekende verstandhouding met Guy en Marleen maakte de overgang aangenaam eenvoudig, en gaf de klanten een kans de nieuwe uitbaters te leren kennen.

Ludwig en Marleen zijn hun voorgangers hiervoor nog steeds erg dankbaar. Zij zetten nu het goede werk verder, door hun vakkennis te gebruiken om de klant het beste vlees aan te bieden aan de beste prijs in de traditie van Beenhouwerij Thyssen.