Beenhouwerij Thyssen logo

Ons aanbod

U kan bij Beenhouwerij Thyssen terecht voor alle fijne vleeswaren, zowel vers als bereid.

Vers vlees

In ons uitgebreide aanbod vers vlees vindt u de klassiekers als rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, paardenvlees, lam, gevogelte, etc. Daarnaast bieden wij in het seizoen een rijke selectie wild aan.

Charcuterie

Onze charcuterie bereiden we zelf en is steeds dagvers. Wij bieden een grote keuze aan huisgemaakte smeersalades en beleg. Ook voor seizoensgebonden artisanale wildpatés kan u op ons rekenen.

Buffet

Wij kunnen buffetten voorzien voor feesten en gelegenheden. Wij maken een selectie uit ons aanbod salades en charcuterie die elke smaak en voorkeur zal bekoren. U kan ook een buffet naar keuze samenstellen.

Bereide gerechten

Onze traiteurservice is een gezond en lekker alternatief. We bieden klassieke gerechten als stoofvlees, vol-au-vent, goulash en lasagne, maar ook waterzooi, wildgebraad etc. Bovendien maken we elke dag verse soep.

Soepen

Wij maken dagelijks verse soep en hebben elke dag iets anders voor u in petto. Onze dagsoepen worden bereid met groenten van de vroegmarkt. Van de klassieke tomatensoep tot nieuwigheden met vergeten groenten.

Barbecue

Voor een gezapige zomerse bbq of een hartige winterbbq voorzien we graag het nodige vlees naar wens. Rund, varken, al dan niet gemarineerd, worstjes, hamburgers, etc. Wij zorgen ook voor een uitgebreide saladbar incl. sauzen.

Gourmet - Fondue

De warme gezelligheid van gourmet of fondue wordt compleet met vlees van de beste kwaliteit. Wij kunnen standaardschotels voorzien met een verscheidenheid aan vleessoorten of u kan zelf de schotels naar wens samenstellen.

Kip aan’t spit - Spare ribs

Wij bieden ook gebraden kip en spare ribs aan, van het spit recht naar uw tafel. Gezien de lange bereidingstijd, gelieve minstens anderhalf uur voor u wil ophalen te bestellen. Zo krijgt u een tot perfectie geroosterde kip of portie ribbetjes.

Zuivel

Wij hebben ook een assortiment zuivelproducten van de Hollebeekhoeve in Kruibeke. U kunt bij ons terecht voor boter van de klomp, room, melk, etc. En een ruim assortiment aan kazen uit binnen- en buitenland.