Beenhouwerij Thyssen logo

Bestel hier online!

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Bestelling*: Geen inspiratie? Bekijk hier ons aanbod. Gelieve telkens één product per regel te plaatsen.

Datum afhaling* (Klik in het veldje om uw gewenste afhaaldatum te selecteren):
Uur afhaling* (vul het gewenste uur van afhaling hier onder in volgens de voorgestelde notatie LET OP: 10:00 is een voorbeeld. Indien u inderdaad dit uur wenst te gebruiken moet dit ingevuld worden.):

Opmerking*

Veldjes met * zijn verplicht.

Onze voorwaarden!

Geef al uw gegevens correct in en probeer uw bestelling duidelijk te omschrijven.

U ontvangt na het invullen van het formulier een verzendbevestiging. Uw bestelling is definitief van zodra u van ons een mail hebt ontvangen met een bestelbevestiging.

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan u bestellingen afhalen vanaf 10u tot 18.30u. Op zaterdag kan u afhalen tot 17u.

U kan u uw bestellingen doorsturen tot 14u om ze dezelfde dag af te halen.

Bestellingen kunnen afgehaald worden vanaf twee uur na bestelling. Bestellingen die voor 10u afgehaald worden, moeten ten laatste om 6u doorgestuurd zijn.

Schotels (kaas, gourmet, fondue, charcuterie) vragen wat meer voorbereiding dus kan u deze pas na 11.30u afhalen.

Als u uw bestelling komt afhalen, hoeft u niet te wachten. U gaat gewoon naar de kassa en vraagt daar naar uw bestelling.

Als u iets bestelt dat niet in voorraad is, zullen wij u een zo goed mogelijk alternatief voorstellen als u uw bestelling komt afhalen. U kan het alternatieve product op dat moment nog weigeren.

Indien u uw bestelling wil laten leveren, is dat geen probleem. Wij leveren gratis elke weekdag na 19.30u en zaterdag tussen 11u en 13u.

Beenhouwerij Thyssen promo's

Producten

Steeds de beste kwaliteit!

Vers vlees

In ons uitgebreide aanbod vers vlees vindt u de klassiekers als rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, paardenvlees, lam, gevogelte, etc. Daarnaast bieden wij in het seizoen een rijke selectie wild aan.

Charcuterie

Onze charcuterie bereiden we zelf en is steeds dagvers. Wij bieden een grote keuze aan huisgemaakte smeersalades en beleg. Ook voor seizoensgebonden artisanale wildpatés kan u op ons rekenen.

Bereide gerechten

Onze traiteurservice is een gezond en lekker alternatief. We bieden klassieke gerechten als stoofvlees, vol-au-vent, goulash en lasagne, maar ook waterzooi, wildgebraad etc. Bovendien maken we elke dag verse soep.

Zuivel

Wij hebben ook een assortiment zuivelproducten van de Hollebeekhoeve in Kruibeke. U kunt bij ons terecht voor boter van de klomp, room, melk, etc. En een ruim assortiment aan kazen uit binnen- en buitenland.

Openingsuren

Kom zeker eens langs!

Maandag - Vrijdag: 7u - 18u30 (doorlopend)

Donderdag & Zondag: gesloten

Zaterdag: 7u - 17u (doorlopend)